Mental Space Traject

LEES VERDER...

MELD JE VANDAAG AAN

MENTAL SPACE TRAJECT

Tijdens een Mental Space Traject onderzoeken we samen jouw innerlijke opslagruimte, ook wel je Mental Space genoemd. Ik neem je mee naar je onbewuste; een onzichtbaar gebied in en om jou heen, waar je verleden, heden en toekomst zich tegelijkertijd afspelen. De meeste mensen zijn zich amper bewust van dit innerlijke landschap, terwijl wat hier gebeurt juist bepaalt wie je bent en hoe je leven verloopt.

MENTAL SPACE TRAJECT

Een voorbeeld. Je wilt stoppen met een vervelende gewoonte zoals te veel drinken of eten. Die gewoonte vergelijk ik even met een virtuele trein die door jouw Mental Space rijdt. Zie je het voor je? Jaar na jaar rijdt hij steeds maar weer dezelfde route. Je bent je er totaal niet van bewust dat je overgrootvader dit spoor hielp bouwen. Het was toen van levensbelang.

Op een dag besluit je je slechte gewoonte te veranderen. Maar wat je ook probeert, je trein blijft gewoon zijn route rijden, het lukt je niet je slechte gewoonte te veranderen. Daarom overval je de machinist en eist dat hij een andere route neemt. De trein ontspoort want er is geen andere route. Door de ontsporing lijkt je slechte gewoonte eindelijk overwonnen, maar zodra de trein weer op het spoor wordt geholpen, tuft hij vrolijk weer langs zijn oude route.

Tijdens een Mental Space Traject kunnen we je overgrootvader vragen de wissel over te halen om je trein naar een mooi nieuw spoor te leiden. En met zijn zegen wissel jij ook als vanzelf je ongewenste gewoonte in voor iets beters. Misschien eerst wat onwennig maar al gauw zal je trein de nieuwe route rijden alsof hij nooit anders heeft gedaan.

In je Mental Space vind je ook alle beelden van iedereen die je kent en ooit hebt ontmoet. Door een beeld te veranderen of te verplaatsen kan er ook iets veranderen tussen jou en de ander.

Zo ontmoette een niet zo happy singel de liefde van haar leven nog geen maand nadat ze een oude liefde uit haar hart had verplaatst. En vertellen moeders die een hechtingssessie deden dat hun kind ineens veel aanhankelijker was daarna. Ook kreeg iemand opslag in plaats van het verwachte ontslag nadat hij zijn meerdere had veranderd en een andere positie had gegeven.

Cliënten zijn achteraf vaak stomverbaasd over hoe gemakkelijk en vanzelf dingen verbeteren in hun leven na een sessie. Zelfs datgene waarmee ze al jaren worstelden. En dat is precies de ongekende Kracht van Mental Space.

Wil jij ook iets veranderen aan jezelf of aan je leven? Chat of mail me voor een kennismaking via Zoom.

Christel

TARIEVEN 2023

In een gratis ZOOM-gesprek bespreken we welk Mental Space Traject bij jou past. Een sessie duurt gemiddeld 2 uur maar langer is geen uitzondering. Zorg dus dat je alle tijd en een rustige ruimte tot je beschikking hebt. Vraag nu je gesprek aan

 

Kom dichter bij jezelf met Clean Language
Nu 125 euro voor 1 sessie van 45 minuten
Methode om snel en diep inzicht te krijgen
in je innerlijke wereld en persoonlijke systeem.
Nu 125 euro voor 1 sessie of 3 sessies voor 275 euro. 

 

Transformerend Tekentraject voor Zelfinzicht en Mentale Balans 3 sessies van 45 minuten 275 euro
Mental Space Traject 3 sessies 575 euro
Mental Space Traject 2 sessies 425 euro
Mental Space Traject met Hechtingssessie 3 sessies 675 euro
Mental Space Traject met Virtuele Maagband 4 sessies 875 euro
Giftcard 150, 300 of 450 euro
MP3 op maat 175 euro

 

Mental Space Traject

100%

Creatief Tekentraject

62%

Moeder-Kindhechting

83%

'ER ZIT MEER GELUK IN JE HOOFD DAN JE DENKT!'

CHRISTEL COSIJN – MENTAL SPATIALIST

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS ZOOMGESPREK!

Doe een Clean Language kennismakingssessie.
Of stel je vraag in de Live chat.
We reageren zo snel mogelijk..

English »
× Vragen? Chat met mij!