Mental Spatialist

Christel

WIE BEN IK

MENTAL SPATIALIST

CHRISTEL

Via Zoom of Livechat maak ik graag kennis met je.

Nog meer weten over mij?

Misschien ben jij wel een van die genieën die gebeurtenissen en herinneringen kan koppelen aan jaartallen. Bij mij blijven de meeste jaartallen gewoon niet plakken, dus ook niet op mijn levenslijn. Er zijn wel rode, gele en blauwe periodes, à la Picasso. Dat past bij mijn kunstzinnige en filosofische aard. Uiteraard is de geboortedag van een van mijn grootste inspiratiebronnen, mijn dochter Nikita, wel in mijn geheugen gegrift.

Op labels ben ik ook niet zo dol, omdat deze vooral uitsluiten wat we nog meer zijn dan die doctorandus van dit, het slachtoffer van dat, de moeder van zus of de inwoner van zo.

‘Ambassador for the Society of Mental Space Psychology Bonaire’ vormt hierop een kleine uitzondering. Al is de titel wel erg lang. 😉 Dit label voelt meer als een uitvinding, een soort magische tomtom die me steeds weer nieuwe wegen laat vinden in dat innerlijke landschap in mezelf.

Geboren in Breda, als vijfde dochter van de zes, zocht ik al snel mijn eigen weg. Als peuter werd ik op mijn rode driewielertje straten verderop door de postbode gesignaleerd. Weg van de kudde. Weg van wat ik kende. En later weg uit Nederland. Ik had ruimte nodig om te zien wie ik was, zonder anderen, om te kunnen zijn wie ik wilde zijn. Ik had toen nog geen idee wie ik wilde zijn. Maar ik was ervan overtuigd dat er meer van mij moest zijn. Onbekende delen. Ergens op deze wereld. Ik wilde mezelf opnieuw uitvinden. Maar hoe?

Verdwalend in het kleurenpalet van het leven glibberde ik regelmatig lelijk onderuit. Maar het uitzicht op de regenboog deed me altijd weer opstaan. Sprankelend, soms wankelend, deed ik de meest wonderbaarlijke vondsten, maar het was nooit de beloofde pot met goud.

Totdat Mental Space Psychology mij liet zien dat onze pot met goud gewoon in ons hoofd zit! De pot met goud gewoon in ons hoofd. Verborgen in onze onzichtbare persoonlijke database. Wat een geniaal systeem! Een systeem dat eveneens een onderstroom vormt die veel bepalender en vele malen krachtiger is dan onze bovenstroom, de zichtbare wereld.

Wat een rust gaf die ontdekking. Ik had gevonden wat ik zocht.

Hoe meer kennis ik kreeg over die power van onze mental space hoe enthousiaster ik werd. Had ik maar eerder iemand op mijn pad gevonden die me bewust maakte van deze onzichtbare binnenwereld. Het leven is zo veel prettiger nu ik weet hoe ik aanpassingen kan maken en heb leren navigeren door dit innerlijke landschap.

Dit is de reden dat ik anderen zo graag meeneem naar hun eigen mental space. Zodat ze kunnen stoppen met vechten tegen die onzichtbare onderstroom. Om te ontdekken waarom iets steeds maar niet lukt en een betere manier te vinden. Oude ballast opruimen. Nieuwe combinaties met verrassende resultaten ontdekken. En hoe heerlijk is het om je leven een beetje meer naar je hand te kunnen zetten? De energie die vrijkomt tijdens zo’n transformatie gebruik ik graag in mijn schilderijen. Dit leidt vaak tot verrassende resultaten, zoals binnenkort te zien is op deze website. De rubriek is nog onder constructie.

Ben jij ook nieuwsgierig naar nieuwe wegen die leiden naar jouw verborgen kanten? Naar versies van jezelf die je nog niet kent? Wil je jezelf letterlijk horen zeggen, ‘Hè, ik wist niet dat ik dit in me had, zei ik dit nou echt?’ Of, ‘Zo heb ik er nog nooit naar gekeken, vanuit deze hoek ziet het er heel anders uit.’ Voel je dan welkom. Elke sessie is anders, met steeds weer nieuwe uitdagingen om te onderzoeken, ik beloof je dat je bij mij in veilige handen bent. Ik geloof in de veranderkracht van mensen. Ook in die van jou.

Christel

Er zit echt veel meer geluk in je hoofd dan je denkt!

Een greep uit mijn interesses & zelfstudies

Mental space psychologie, Clean Language, Pyramide energie, Farao’s, quantum, mysterie scholen, kleurenleer, religies, kundalini, verlichting, sprookjes, burn-out, de dood, medicijnwiel, cryptocurrency, dromen, symboliek, gnosis, quantumveld, Plato, Leonardo Davinci, communicatie, onze planeet, hypnose, psychologie, sjamanisme, Clean Space, geometrie van de schepping, autisme spectrum, kunst, dolfijnen, Inka’s Maya’s en Azteken, kristallen, quantumfysica, Rembrandt, droomsymboliek, indianen, psycholinguïstiek, Bonaire, kinderen, sterren, helderziendheid, graancirkels, regenboog, schrijven, Sociaal Panorama, metaforen en symbolen.

Certificaten & Accreditaties

Clean Learning
Caitlin Walker
Living with the end in mind

Familieopstellingen
Velsen Academie

Society for Mental Space Psychology, Lucas Derks
International Sociaal Panorama Consultant
NBVH, FCB, EMCC, SKB
Ambassador for the Society of Mental Space Psychology Bonaire

Next Generation
Kinderhypnose & Coaching, Moederkindhechting
KTNO

Hypnotische maagband/maagverkleining
KTNO

Hypnose Instituut Nederland (HIN)
Hypnotherapie Practioner
BATC

CIVAS
Hypnose en Regressie hbo
BATC, VBAG, CAT, KTNO, NUST

Klinische Psychologie Deskundige I&II hbo
ABvC, BATC, VBAG, KTNO, NVST, CAT

Online Coaching hbo
KTNO, BATC, VBAG, CAT, NUST, BGN

Oplossingsgerichte Therapie hbo
ABvC, BATC, BGN, CAT, KTNO, NUST, VBG

Kindertekeningen Analyseren
BATC, KTNO, CAT

Mindtraining Maja de Jonge
Lichaamstaal Handgebaren

De Hoop & DGH Bonaire
Preventie en Hulpverlening Verslavingszorg Bonaire I&II

PABO
Jean Luis Vives Academie hbo
Pedagogische Academie NVAO

Websites

www.thepowerofmentalspace.com

www.bigbangexpress.com

www.christelcosijn.com

www.roseebentana.com

www.hetmanuscript.org

'ER ZIT MEER GELUK IN JE HOOFD DAN JE DENKT!'

CHRISTEL COSIJN – MENTAL SPATIALIST/TRANSFORMATION ARTIST

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS ZOOMGESPREK!

Doe een Clean Language kennismakingssessie.
Of stel je vraag in de Live chat.
We reageren zo snel mogelijk..

English »
× Vragen? Chat met mij!